Daan sneyers
Psycholoog

Ingele
Katrien
  • Begeleiding en coaching van jongeren en volwassenen met autisme en/of adhd (of een vermoeden hiervan)
  • Begeleiding van ouders en partners van deze doelgroep

Wat meer over mezelf

Een oprechte interesse in hoe andere mensen denken, voelen en zich gedragen, is voor mij de belangrijkste reden dat het werken bij Plan A voor mij de ideale job is. Vanuit deze interesse probeer ik mensen waarmee ik een traject opstart zo goed en compleet mogelijk te begrijpen in wat voor hen belangrijk maar ook moeilijk is.
Naast dit inzicht laat ik me inspireren door mijn jarenlange ervaring in het werken met autisme en ADHD, de vele opleidingen rond autisme en ADHD, het gedragstherapeutisch werken en mijn basisopleiding als master in de klinische psychologie om tot een zo gepersonaliseerd mogelijk aanbod te komen.


Samen zoeken naar de belangrijkste vragen en antwoorden die kunnen helpen om meer voldoening en plezier te beleven, is voor mij de essentie van dit werk.
Volgens mij ben je steeds zelf de grootste specialist in jezelf kennen. Kunnen inschatten wat voor jou zou kunnen werken, dat kan jij het beste.
Jouw expertise en mijn expertise zet ik dus op gelijke hoogte, ik heb niet de behoefte om mezelf een trapje hoger te plaatsen.

De eerlijkheid, directheid en open geest die heel veel mensen met autisme en/of ADHD typeren, klikt heel goed met mij als persoon. Daarom was het een makkelijke beslissing om me bij Plan A nog meer op deze doelgroep te richten.

Buiten het werk is mijn belangrijkste hobby muziek.

GSM: 0477/33.97.32

Visumnummer: 262402
Ondernemingsnummer: 0536.814.628
Inschrijvingsnummer Psychologencommissie: 841112314